tisdag 23 augusti 2011

Cabbages&Condoms, Bangkok





UPPLEVELSE
Antagligen är detta stället lika kult förklarat som utpekat till en av världens mest konstigaste restauranger. . Det är väl jätte bra med ett ställe som stödjer aids forskningen och  som sticker ut lite med sitt budskap. Men vad som kanske sticker ut ännu mer är en uppblåst kondom på servitörens huvud?  Tillräckligt konstigt för dig?. Cabbages & condoms brukar av just den anledningen finnas med på alla listor över " The worlds must unusual  restaurants"


Vi skrattar över barens lustiga namn "Captain condom" Vi går en runda och spanar in alla kondom klädda dockor i dvs kreationer.  Känns lite som en blandning mellan en restaurang och ett kondom museum.




INREDNING OCH MAT
Även utan kondom klädda dockor hade denna restaurang varit intressant.  För den är vacker. 
Det gamla teakhuset med snurrande trä fläktar i taket ger en bra kontrast till ett annars modernt Suhumvit. I mitten ligger dessutom en stor lummig trädgård med en härlig ute servering. Det är också väldigt grönt här. Känns egentligen inte alls som Bangkok.


Maten är bra. Mesta dels thaimat på menyn men även lite andra rätter. Priserna är mycket låga och en del av pengarna går till stöd för aids forskningen. Stället har hängt med ett tag.


















Inga mint tabletter efter maten här inte!


HITTA HIT
Cabbages & Condoms
Sukhumvit 12, 10110, Bangkok.

www.pda.or.th/restaurant/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar